Cursus Creatief met Stof

Vanaf 2 februari 2011 bied ik een nieuwe cursus aan: Cursus Creatief met Stof. Bij de Oude Ulo staat deze cursus geregistreerd als 'Creatief met Restanten'.

Het is een leuke, ontspannen cursus waar je voorwerpen en/of decoraties kunt maken uit restanten stof zoals bijvoorbeeld van oude kleding. Aan de orde komen: inspiratie en design, materialen en technieken, kortom, alles wat je nodig hebt om lekker aan de slag te gaan met die oude spijkerbroek, of dat vrolijke bloesje dat niet meer past. Ook dat lapje stof van de markt of een ongebruikte handdoek of theedoek kan een nieuw leven krijgen als kinderknuffel of zwemtas!

Behalve stof restanten gebruiken we ook materialen die we in het dagelijkse leven tegenkomen: enveloppen, schone lege blikjes, verpakkingen van levensmiddelen, klerenhangers: noem maar op. Maar ook nieuwe hobby artikelen kunnen gebruikt worden, zoals houten doosjes, mappen of tijdschriftencassettes.

De meeste projecten zijn erg snel en eenvoudig te maken. Naald en draad zijn lang niet altijd nodig. Heb je toch zin om iets te maken waar meer tijd mee gemoeid is, dan krijg je op deze cursus alle inspiratie en technieken die je nodig hebt om van start te gaan! Niets moet, alles mag, als het maar gezellig en ontspannen is!

Cursus Creatief met Stof (Restanten)


Cursusinformatie

Kosten: € 50 (€ 5,00 per les)
Aanvang: 2 februari 2011  
Elke woensdagochtend van 9.00 uur - 11.00 uur
Locatie: De Lindenstein, Leek
Aanmelden: info@oudeulo.nl